Centrul de informare si marketing turistic
MADARAS - BIHOR
PROGRAMUL NAȚIONAL DE DEZVOLTARE RURALĂ
2007 - 2013
Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală
şi Planul European de Redresare Economică
Madaras Bihor - Strand bai termaleMadaras Bihor - Strand bai termaleMadaras Bihor - Strand, apa termalaMadaras Bihor - StrandMadaras Bihor - Strand bai termaleMadaras Bihor - Strand, piscinaMadaras Bihor - PensiuneMadaras Bihor - PensiuneMadaras Bihor - PensiuneMadaras Bihor - PensiuneMadaras Bihor - pescarieMadaras Bihor - Lac, pescarieMadaras Bihor - Lac, pescarieMadaras Bihor- Muzeul de icoaneMadaras Bihor- Muzeul de icoaneMadaras Bihor - TroitaMadaras Bihor - Apus de soare

Posibilitati de cazare

HAN MADARAS - Pensiune restaurant

Hanul Madaras, un popas cu veche traditie pescareasca, placut pentru cei aflati in calatorie cat si oaza de liniste pentru doritorii de un ambient relaxant,va asteapta sa-i treceti pragul tot timpul anului.
Mai multe informatii:
http://www.hanmadaras.eu

Contact:

Pensiune-Han Madaras

Madaras Nr. 333A, Judetul Bihor

Manager: Popa Teodor

Tel/Fax: 0259-373481

rezervare@hanmadaras.eu

Hotel Millennium

Situat pe drumul European E671, intre Oradea si Arad, la 3 km de Salonta, Hotel Milenium este un loc fascinant, un izvor de liniste, atat pentru cei care tranziteaza aceste locuri, cat si pentru cei care isi petrec aici concediul. Zilele toride de vara trec mai usor atunci cand le petreci intr o ambianta placuta iar serile friguroase de iarna se scurg cu rapiditate atunci cand savurezi un vin fiert in restaurantul hotelului. Veniti sa descoperiti minunile imbelsugatului taram bihorean, intr un ambient unic. Rusticitatea amenajarilor asigura o ambianta calda si primitoare iar aromele si miresmele preparatelor noastre va vor fascina !

Mai multe informatii:

http://hotelmilenium.ro/index.php


Adresa: E671, Madaras, nr. 189, jud. Bihor

Telefon/fax:  0259/379-465

Mobil:   0742/942-423

E-mail:   office@hotelmilenium.ro

Strandul Madaras - camping

Strandul ofera si posibilitate de camping, precum si cazare in camere cu aer conditionat si acces la bucatarie la 120 ron/noapte. 
Este un loc foarte curat si cochet. Cele trei bazine ale ștrandului sunt înconjurate de arbori ce asigură în zilele toride un loc la umbră. Pe iarbă sunt așezate bănci şi mese lucrate din lemn unde puteți lua masa. curăţenia este exemplară. Peste tot  sunt amenajate pubele. Florile sunt minunate şi îți bucură ochiul şi mirosul cu parfumul lor. Tot aici există un restaurant unde se prepara mici, cârnăciori si pui, totul la preţuri rezonabile cu garnituri de cartofi prăjiți şi asezonați cu sosuri şi salate. Oferta este întregită de bere, sucuri, apă minerală şi înghețată.

Strandul termal este situat in localitatea Madaras, pe Strada Principala, nr 366. 
Pe sensul de mers arad – oradea la iesirea din salonta dupa vreo 3 km se face un drum la stanga care duce la strandul termal.

TAUBER TERMAL SRL
Adresa: localitatea Madaras nr.347, judet Bihor 
Telefon: 0746 183 425/0747 591 963

Pensiunea Pretty Mansion

Pensiunea Pretty Mansion este situată în Câmpia de Vest, pe drumul care leagă Oradea de Arad, la kilometrul 32, DN79, locație ideală pentru a vă relaxa atunci când reveniți în țară sau pentru a poposi înainte de a pleca în străinătate. 

Restaurantul pensiunii, clasificat la 3 stele, are o capacitate de 80 persoane plus o terasă cu o capacitate de 60 persoane și vă stă la dispoziție cu mâncare tradițională, variată, proaspătă și delicioasă așa cum doar acasă la mama mai puteți gusta. O parte din alimente provin din producția proprie (pensiunea are o fermă de animale, baltă cu pește, legume din grădina proprie, păstrăvărie proprie)
Restaurantul oferă produse tradiționale, preparate din pește, paste, salate.
De asemenea se organizeaza nunți, botezuri, majorate, reuniuni, la cele mai avantajoase prețuri.

Tel: 0758 591 000, 0746 515 562
Email: contact@prettymansionofficial.ro
http://prettymansionofficial.ro/